Om oss

Millennials setter agendaen.

[dropcap]F[/dropcap]lyt Frem lener seg fremover for å inkludere og engasjere flere ved å formidle informasjon om samfunn, kultur og trender med en ny vri av og for leserne selv.

Dette for å tilgjengeliggjør faktabasert informasjon om hva som skjer i samfunnet vårt på en interessant og nedpå måte som gir deg innsikt og forståelse om det som skjer nært og fjernt – både om utfordringer og løsninger. Samtidig som at det er rom for en pust i bakken og fokus på indre ro. Ingen kan endre verden uten nok energi.

Vil du gjøre en forskjell?

Skriv en tekst om noe du bryr deg om for flyt frem!

Initiativet ble skapt etter å ha sett et hull i tilgangen på samfunnsinformasjon på en nedpå og interessant måte som kan inkludere og engasjere personer som gjerne vil vite mer, men ikke vet hvor de skal lete.

Dedikert til globaliseringen av humanitet tok jeg tidlig fatt på kofferten. Nysgjerrig og opptatt av nyanserte perspektiver og innsikt tok jeg en bachelorgrad i både Sociology/Anthropology og Public Communication med fokus på journalistikk i USA. Organisering og aktivisme var en del av studiehverdagen, både der og senere i Norge

Nysgjerrig på verden endte jeg opp å bo noen år i New Delhi, India og senere i Nepal både urbant og mer ruralt.

Jeg er opptatt av at flere stemmer skal få plass ved bordet og får være med å påvirke verden vi lever i for det bedre. Samtidig er jeg opptatt av at ord og politikk skal bli handlinger som bidrar positivt lokalt, nasjonalt og internasjonalt..

Kathrine Olsen Flåte

Co-founder og redaktør

Min interesse i å skape en større internasjonal forståelse og et åpent perspektiv har alltid vært tilstede – som 16-åring flyttet jeg til Australia. Med mersmak valgte jeg å studere business og markedsføring som gav meg muligheten til å flytte til Shanghai, Kina og senere Frankrike.

Nysgjerrighet for vår globale verden fortsetter å vokse og fokuset mitt nå er å gå dypere ved å bidra direkte til det norske og internasjonale samfunn.

For tiden befinner jeg meg i Geneve, Sveits hvor jeg jobber som konsulent for FNs Migrasjons organ, IOM.

Vi er begge fra en bygd utenfor Ålesund i Møre og Romsdal.

Karoline Olsen Flåte

CO-founder og COO

Innsikt og samfunnsengasjement kombinert med indre velvære er oppskriften for at vi faktisk handler for positiv endring lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Lei av å se at siste nytt på Norges største nyhetssider omhandle skilsmisser blant to D-kjendiser?  Lei av å være redd for å starte en diskusjon blant venner om tanker rundt matproduksjonen i Norge, krigen i Syria og vet vi virkelig hva produkter vi påfører huden vår? Det var ihvertfall vi da vi kom på idéen Flyt Frem og bestemte oss for å make it real.

Ikke bare vil vi at millennials skal kunne starte samtaler om verden rundt seg, både om nært og fjernt. Vi vil også at folk skal være inspirert til å handle fordi ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe.

For at vi skal kunne flyte fremover for en forbedret forståelse for så å bedre kunne handle så trenger vi mer enn kunnskap og innsikt om det som skjer. Samtidig må vi også ivareta vårt indre sjeleliv. Indre ro og ytre ro henger sammen. Derfor bygger vi en bru mellom samfunnsinteresse og interesse for livsstil og velvære på ett og samme sted.

Alle har en stemme. Alle har kunnskap, innsikt eller engasjement for noe. Flere stemmer må få bidra i å sette agendaen. Flere stemmer fører til mer mangfold og flere løsninger. Derfor vil vi at nettopp du er med å setter agendaen og ytrer deg om noe du vet noe om, bryr deg om eller ønsker å lære mer om.  Verken selvtillit eller skriveferdigheter være stopperen for at stemmer blir hørt – dette fikser vi sammen!

Bli en del av Flyt Frem sitt community på Facebook

Her bidrar og deltar en i samtaler om siste nytt og temaer som millennials engasjerer seg i ! Bli en på innsiden og påvirk Flyt Frem sin agenda. 


Bli medlem

SHORT IN ENGLISH
Flyt Frem leans forward to include and engage you through spreading insights and information about the world around us, near and afar. News and social issues will be addressed while having a solution-oriented approach. Flyt Frem aims to be an online arena increase understanding and meaningful engagement in society through access to information. Millennials set the agenda about the world we see and experience. The pieces are created for and by millennials.

Do you want to contribute to Flyt Frem? 
Send us an email: flytfrem@gmail.co

Kontakt oss